El taller de Conservació i Restauració d’Època ofereix un servei integral de restauració amb una màxima cura per la pàtina original de la peça, utilitzant les tècniques tradicionals emprades en la fabricació d’aquestes peces (ebenisteria, talla, tornejat, marqueteria, daurat, policromia, envernissat) així com d’altres tècniques complementàries que intervenen en l’acabat dels mobles com poden ser la tapisseria, la reixeta, la boga, els vitralls o els metalls. Introduint també les tècniques actuals més idònies per facilitar futures restauracions.

Demana’ns pressupost

Realitzem pressupostos detallats on consten les patologies de la peça i tota la informació sobre el tractament d’intervenció, sense cost per part del client.

Disposem de servei de transport per desplaçar-nos on ens demanin. Els costos d’aquest servei aniran a càrrec del client segons quilometratge.

En tots els encàrrecs es cobrarà el 30-50% (a concretar) del import total del pressupost al iniciar la intervenció i la resta a l’entrega de la peça.

Oferim l’opció de realitzar una detallada fitxa tècnica de la peça on i consten les dades tècniques, la documentació històrica, el procés de conservació/restauració, imatges del procés d’intervenció i les condicions de manteniment. El cost d’aquesta fitxa serà a càrrec del client.